OVER ONS

Gaaf Creaties is een Nederlands bedrijf wat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren, assembleren en faciliteren van creaties op maat, voor zowel de zakelijke als particuliere markt.  De kracht van het bedrijf zit in het leveren van kwalitatief hoogstaand maatwerk van idee tot realisatie, waarbij de wensen van de klant centraal staan.

 

Het bedrijft creëert unieke concepten voor onder andere evenementen, beurzen, theater,

horeca- en kantoorinrichting. Daarnaast ontwerpt en produceert het totaalconcepten voor merk activatie, reclame, signing en standbouw. Buiten deze facetten kunt u ook bij dit bedrijf terecht voor bijvoorbeeld interieurbouw en prints op diverse materialen.

WERKPLAATS

De werkplaats van Gaaf Creaties is dé plek waar het allemaal gebeurt. In het Brabantse Erp wordt dagelijks hard gewerkt om uw wensen te realiseren. Door de jarenlange ervaring van het team, zijn er talloze aspecten mogelijk. Of het nu gaat om het printen en frezen van materialen,

of de nauwkeurige afwerking van een totaalconcept. Diverse machines bieden Gaaf creaties deze mogelijkheden, waar zij dan ook graag uw ideeën mee realiseren. Een machine alleen is natuurlijk niet genoeg.      

Hout