WIE IS?

Gaaf Creaties

Gaaf Creaties is een Nederlands bedrijf wat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren, assembleren en faciliteren van creaties op maat, voor zowel de zakelijke als particuliere markt.  De kracht van het bedrijf zit in het leveren van kwalitatief hoogstaand maatwerk van idee tot realisatie, waarbij de wensen van de klant centraal staan.

 

Het bedrijft creëert unieke concepten voor onder andere evenementen, beurzen, theater, horeca- en kantoorinrichting. Daarnaast ontwerpt en produceert het totaalconcepten voor merkactivatie, reclame, signing en standbouw.

Buiten deze facetten kunt u ook bij dit bedrijf terecht voor bijvoorbeeld interieurbouw en prints op diverse materialen.

Werkplaats

De werkplaats van Gaaf Creaties is dé plek waar het allemaal gebeurt. In het Brabantse Erp

wordt dagelijks hard gewerkt om uw wensen te realiseren. Door de jarenlange ervaring van het team, zijn er talloze aspecten mogelijk. Of het nu gaat om het printen en frezen van materialen,

of de nauwkeurige afwerking van een totaalconcept. Diverse machines bieden Gaaf creaties deze mogelijkheden, waar zij dan ook graag uw ideeën mee realiseren. Een machine alleen is natuurlijk niet genoeg. Gaaf Creaties werkt namelijk met een uiteenlopend aanbod in materialen. De volgende reeks materialen zijn voor onze projecten beschikbaar:

                  

- Staal                  - Tempex        

- Kunststof          - Diverse houtsoorten    

- PVC                   - Plexiglas

IDEE

CONCEPT

ONTWERP

PRINTEN

FREZEN EN TEMPEX BEWERKING

SPUITEN

Heuvelberg 2 

5469 NM Erp 

Tel. 085 06 07 111   |   info@gaafcreaties.nl

LOCATIE

  • Facebook Gaaf Creaties
  • Instagram Gaaf Creaties
  • Linkedin Gaaf Creaties

FACEBOOK

INSTAGRAM

LINKEDIN

© 2020 by Gaaf Creaties B.V.