We design extraordinairy places and spaces to boost the everyday life.

Met jouw ambitie en ons vakwerk komen wij samen tot ongekende hoogtes

Decor bepaalt voor een groot deel de beleving van jouw event. Je wilt dat alles er tiptop uitziet, precies zoals de bedoeling is. Voor Gaaf creaties is maatwerk daarom geen uitzondering, maar de standaard. Zo geven wij vindingrijke ideeën het podium dat ze verdienen.

Twee velden van expertise

Events

Een onvergetelijk event ontstaat niet vanzelf. Wij bedenken en bouwenadembenemende decors en krankzinnige attributen die zorgen dat een event- of festivalthemavolledig tot leven komt.

  • Design
  • Engineering
  • Prefabricage
  • On-site

Interieur

Perfectie tot in de details. Dat is waar het bij ons om draait. Elke kleur, elk materiaal en elk detail moet reflecteren wie jij bent. Zo ontwerpen we woon-, retail-,hospitality- en kantoorruimtes die zelfs de hoogste verwachtingen overtreffen.

  • 3D interieurontwerp
  • Realisatie & projectbegeleiding
  • Maatwerk interieurbouw
  • Styling

Proces

Ontwerp

Van brainstormen over een eerste ontwerp tot de laatste plank op het evenementterrein, Gaaf regelt het. Onze creatieve professionals duiken eerst de studio in om aan de hand van stijlboeken, thema’s en ideeën een effectief ontwerp te bedenken.

Engineering

Als er een ontwerp ligt, moet deze vertaald worden naar een verbluffend eindproduct. Door middel van technische engineering en een waterdichte controle zorgen wij voor hoogwaardige decorstukken die de gestelde eisen behalen.

Realisatie

Tijd voor het echte werk. We vervoeren jouw decorstukken veilig naar de gewenste bestemming. We bouwen het snel en efficiënt op, om het daarna op dezelfde wijze weer af te breken. Zo waarborgen we kwaliteit en dragen we bij aan een zorgeloos event!

Studio

Creativitity at it’s finest. We duiken graag in de wereld van jouw event. In de studio kunnen we ons moeiteloos onderdompelen in elk thema.

Lees meer

Werkplaats

Sommige dingen moet je zien om te geloven. Dat kan in onze werkplaats, waar we met onze ambachtslieden werken aan de meest fantasierijke en stijlvolle decors.

Lees meer

Onze mood-boosters

Samen veranderen wij jouw dromen in realiteit.
— Ben jij een goede aanvulling voor ons team?
Kom bij ons werken!

Rens

Teun

Djenna

Jos

Arno

Stef

Lieke

Matthijs

Rob

Ron

Tom

Boost your socials

— We're looking for badass production people!
Volg ons voor meer mood-boosting praatjes en plaatjes