We design extraordinairy places and spaces to boost the everyday life.

Een omgeving die het beste in je naar boven haalt. Van woonkamer tot kantoor of horecazaak. Dat is pas Gaaf.

Onze liefde voor vakwerk steken we niet onder stoelen of banken. Voor Gaaf Creaties is maatwerk geen uitzondering, maar de standaard. Elke ruimte is uniek. Wij streven naar dezelfde invulling.

Twee velden van expertise

Events

Een onvergetelijk event ontstaat niet vanzelf. Wij bedenken en bouwen adembenemende decors en krankzinnige attributen die zorgen dat een event- of festivalthema volledig tot leven komt.

  • Design
  • Engineering
  • Prefabricage
  • On-site

Interieur

Perfectie tot in de details. Dat is waar het bij ons om draait. Elke kleur, elk materiaal en elk detail moet reflecteren wie jij bent. Zo ontwerpen we woon-, retail-,hospitality- en kantoorruimtes die zelfs de hoogste verwachtingen overtreffen.

  • 3D interieurontwerp
  • Realisatie & projectbegeleiding
  • Maatwerk interieurbouw
  • Styling

Proces

Concept

Een onderscheidend concept begint met een uitdagende vraag vanuit jou. Materialenstalen en 3D-ontwerpen zijn de perfecte tools om de creatieve vonken van dat idee af te laten spatten. We ontwikkelen een op maat gemaakt concept dat perfect past bij jouw visie. Wees daarom niet bang om je gedachten te delen. We zijn hier om te luisteren en samen iets buitengewoons te creëren.

Design

Als er een concept ligt, moet deze vertaald worden naar een helder en verbluffend ontwerp. Door middel van technische engineering zorgen wij dat alle verhoudingen kloppen en de gestelde eisen behaald worden. Elke kleur, elk materiaal en elk detail moet reflecteren wie jij bent. Zo laten we elke ruimte dienen, precies op de manier die bij jou past.

Realisatie

We gaan voor een perfect resultaat. We houden daarom grip op het gehele proces, van schets tot montage. In de werkplaats realiseren onze vakmensen het gekozen design tot in de puntjes. Met onze professionele hout- en staalbewerkingsapparatuur zorgen we dat geen enkel detail ontbreekt en de hoogste verwachtingen worden overtroffen.

Studio

The place where the magic happens. 3D-ontwerpen en interieurschetsen vliegen je hier om de oren. Een plek vol creativiteit, enthousiasme en lege koffiekoppen.

Lees meer

Werkplaats

In de werkplaats wordt de productie van kwaliteitsinterieur naar een ander niveau getild. De beste materialen worden verwerkt op de meest verfijnde wijze. Zo blijft geen detail ongezien.

Lees meer

Onze mood-boosters

Samen veranderen wij jouw dromen in realiteit.
— Ben jij een goede aanvulling voor ons team?
Kom bij ons werken!

Rens

Teun

Djenna

Jos

Arno

Stef

Lieke

Matthijs

Rob

Ron

Tom

Boost your socials

— Handmade furniture with responsibility, love and a high dose of awesomeness.
Volg ons voor meer mood-boosting praatjes en plaatjes